Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Šokujúci incident: Dôchodkyňa spadla rovno pod kolesá kamiónu
Zdielať na

Šokujúci incident: Dôchodkyňa spadla rovno pod kolesá kamiónu

VRÁBLE / Dôchodkyňa vystupovala spolu s manželom z auta. Nešťastnou náhodou starenka spadla na cestu rovno pod kolesá nákladného vozidla. Nehoda sa stala okolo obeda v centre Vrábeľ. Vodič si nemal šancu dôchodcov všimnúť, keďže sa práve s autom rozbiehal.

​Manželský pár doviezol na parkovisko ich syn. Tesne vedľa stálo nákladné auto z ktorého vodič pár minút predtým vykladal tovar, sedel vo vozidle a chcel sa pohnúť. V tej chvíli vystúpila z auta dôchodkyňa aj s manželom, ktorý sa opieral o paličku. "Paní vystupovala z auta a spadla, keď vystupovala aj s tým pánom," hovorí svedkyňa. Pani spadla tak, že z časti skončila pod nákladným autom. Vodič netušil čo sa udialo a s autom sa pohol. "Ju prešiel, ako pani spadla a vodič ako išiel ju hneď zobral a už ju šúchal asi meter po zemi." dodáva svedkyňa.

Šokovaný vodič nám mimo kamery povedal, že syn dôchodcov mu búchal na okno a až ich zrazil. "Kolegyňa volala policajtov a niekto záchranku a ďalšia kolegyňa poskytla prvú pomoc." reaguje svedkyňa. Zranenú pani, ako aj jej manžela ratovali hasiči a zakrátko aj záchranári. Vodič nákladného auta bol v šoku. "Jedna chodkyňa mala poranenie predkolenia bolo treba zastaviť krvácanie tlakovým obväzom," hovorí veliteľ zásahu Martin Kratka.

Manželov so zraneniami previezli do nitrianskej nemocnice. Okolnosti nehody sú v štádiu vyšetrovania. "83-ročná žena a 91-ročný muž boli prevezení do nemocnice na ošetrenie, žena utrpela ťažké zranenie nohy. 55-ročný vodič sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom," dopĺňa hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra Jana Šinková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy