Skoro jasno
26°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
Tragická nehoda: Auto po náraze zlomilo na polovicu a zhorelo
Zdielať na

Tragická nehoda: Auto po náraze zlomilo na polovicu a zhorelo

POHROSNKÝ RUSKOV / Vodič (55) vrazil autom do oplotenia rodinného domu a žiaľ, stálo ho to život. Nehoda sa stala pred pol nocou v Pohronskom Ruskove. Po náraze vozidlo vzbĺklo a šľahali z neho plamene. Z auta zostali len kopy šrotu, vodič nemal šancu prežiť.

Nehoda sa stala na rovnej ceste iba pár metrov po vjazde do Pohronského Ruskova. Za volantom auta sedel 55-ročný vodič a vo vozidle bol sám. Vodič na tomto mieste zišiel z cesty a narazil do oplotenia rodinného domu.

Auto preletelo aj cez autobusovú zastávku. Po náraze zostalo diera v plote, vozidlo ešte odrazilo a skončilo na tomto mieste. Bolo po 23 hodine a majitelia domu už spali. Hybridné auto okamžite vzbĺklo a šľahali z neho plamene. Vodič, bol vo vnútri a svedkovia ho von dostať nedokázali. "Horelo veľkými plameňmi už v 3 štádiu. Aj my sme zasahovali v dýchacom prístroji. Nebolo možne sa priblížiť k vozidlu," priblížil Patrik Varga, veliteľ HaZZ Želiezovce.

Po náraze zostalo auto takto zdemolovane, dokonca ho rozlomilo na dve časti. Vodič z Levíc nemal žiadnu šancu na prežitie. Podľa predbežných zistení sa pod nehodu podpísala rýchlosť. Okolnosti sú však v štádiu vyšetrovania. "Prípadné požitie alkoholických nápojov u vodiča bude zisťované pri pitve," dodala Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy