Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Streľba na benzínke pri Nitre. Muž tvrdil, že mu ide o život
Zdielať na

Streľba na benzínke pri Nitre. Muž tvrdil, že mu ide o život

ŽELIEZOVCE / Štyridsaťdeväťročný muž strieľal na benzínke v Želiezovciach po autách. S pištoľou zasiahol dve vozidlá a potom so zbraňou vošiel do predajne. V tomto prípade však nešlo o prepad. Muž, tvrdil, že mu ide o život.

Muž, zastavil na benzínke, vytiahol pištoľ a začal strieľať. Muž stál vonku, a na prvé vozidlo strieľal, za jazdy, keď prichádzalo na benzínku, jeho vodič, nechápal čo sa deje. Bolo iba šťastím, že sa mu nič nestalo. Z pištole muž vystrelil niekoľkokrát a zasiahol aj druhé zaparkované auto. Šialené vyčíňanie páchateľa sa týmto neskončilo. So zbraňou vošiel do vnútra za obsluhou. "Položil pištoľ na pult a povedal, uzatvorte všetko, nie je to prepad len ma naháňajú, on bol nadrogovaný, že nevedel čo robí," povedal svedok. 

Zamestnanci všetko splnili, po chvíli prišla na miesto polícia a muž skončil v putách. Z toho, čo sa udialo, sú v takom šoku, že mladá žena dala výpoveď a druhý zamestnanec si zobral dovolenku. Polícia sa k tomuto prípade nevyjadruje, podľa informácií televízie JOJ mal muž v aute aj tvrdé drogy, malo ísť o kokaín. Zadržaný muž zo Štúrova, podľa ľudí tvrdil, že je korunným svedkom v mafiánskych kauzách.Po obvinení súd strelca posadil do väzby.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy