Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Darované Vianoce na východe. Rodina má záchod v skrini
Zdielať na

Darované Vianoce na východe. Rodina má záchod v skrini

Archívne video

KOŠICE / Napriek tomu, že Vianoce znamenajú namä pre deti čas prekvapení ,darčekov a hračiek , tak aj keď žijeme v modernej dobe, tak si niektoré rodiny nemôžu dovoliť pre svoje ratolesti postaviť ani stromček. Tak ako v rodine pani Dariny. Žijú veľmi skromne v polorozpadnutom dome, ale zato súdržní, čistí , vychovaní a rodičia sú radi, že im môžu dať aspoň najesť. Deti čakajú márne, ale Ježiško ich nenavštívil už niekoľko rokov.

"Čo dostávam, všetko ide do školy, na jedlo, takže nemám z čoho im kupovať veci," hovorí mama Darina. V dedine Borša žijú štyri deti spolu so svojimi rodičmi. 

Deti už roky čakajú na prekvapenia pod stromčekom, žiaľ, márne. Rodičia sú radi, že im majú čo vložiť do úst. Najstaršia Bianka zvláda vianočné sviatky najhoršie. "Radšej si niečo vymyslí, aby sa nehanbila," hovorí mama. Tohto roku by boli dokonca bez stromčeka. Štedrá večer by u nich vyzeral ako bežný deň. Tajný darca z Košíc to tak ale nechcel. Nielen, že kúpil vianočný stromček, postaral sa aj o darčeky pod ním. Niečo sa ušlo aj mamičke. Dostala chladničku. 

Štáb televízie JOJ rodine nakúpil aj potraviny do novej chladničky. K rodine sa vrátime v zajtrajšom spravodajstve. 

Darované Vianoce potešili aj túto rodinu z Komárna:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy