Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Uzávierky, obmedzenia a kolóny. Cesty v hlavnom meste čakajú ďalšie opravy
Zdielať na

Uzávierky, obmedzenia a kolóny. Cesty v hlavnom meste čakajú ďalšie opravy

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Na rozkopané cesty si vodiči v Bratislave zvykajú už od začiatku mája. S rekonštrukciami ale hlavné mesto nekončí. Práce budú pokračovať od soboty v Devínskej Novej Vsi a neobídu ani hlavný ťah na Bajkalskej ulici.

Už v sobotu 14.7 začnú práce na obnove vozovky v štvrtom bratislavskom okrese, v Devínskej Novej Vsi, konkrétne na Opletalovej ulici v križovatke od ulice Jána Jonáša obojsmerne po železničný podjazd. 

"Oprava bude realizovaná predbežne do 29.07.2018, v závislosti od ukončenia prác. Doprava v uvedených úsekoch bude vedená vo voľných jazdných pruhoch. Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Obmedzenia na Bajkalskej 

Ďalšie dopravné obmedzenie je naplánované v súvislosti s výstavbou rýchlostnej cesty R7, v rámci ktorej bude realizovaná aj prestavba okružnej križovatky D1- Bajkalská (Rondel). Pred prestavbou uvedenej križovatky budú prebiehať prípravné práce, a to oprava povrchu komunikácie na súčasnej okružnej križovatke na rampách v smere centrum - Slovnaftská.

Polícia SR

Uzávierka vjazdu na D1

Počas opravy dôjde aj k uzávere D1 v smere od Trnavy na ulicu Slovnaftskú, ale aj v smere Bajkalská výjazd na D1 smer Trnava. Z uvedeného dôvodu budú smerové tabule na vyznačenie obchádzky a informatívne značky umiestnené v predstihu a to v termíne 14.-15.07.2018.

V rámci prestavby uvedenej okružnej križovatky bude realizovaná prekládka kanalizácie na Bajkalskej ulici. Počas prekládky kanalizácie dôjde k čiastočnej uzávere jedného pruhu Bajkalskej ulice v smere do centra mesta a k úplnej uzávere v smere na Slovnaftskú ulicu a to v termíne od 16.07.2018 – v závislosti od ukončenia prác, ktoré sú naplánované na začiatok augusta 2018.

V máji si vodiči postáli na Lamačskej ceste, kde sa tvorili pre opravu veľké kolóny. Pozrite si archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy