Skoro jasno
15°
Bratislava
Nehoda medzi Bratislavou a Trnavou. Jeden človek je mŕtvy
Zdielať na

Nehoda medzi Bratislavou a Trnavou. Jeden človek je mŕtvy

BRATISLAVA / Na 20. kilometri z Bratislavy do Trnavy pri zjazde do Senca sa zrazili tri autá, na mieste zomrel muž.

Na mieste nehody zasahoval vrtuľník. Polícia na sociálnej sieti informuje, že 66-ročný muž zahynul, ďalšia sa vážne zranila. 

"Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie, s ktorým je potrebné počítať. Z dôvodu dopravnej nehody celkovo 3 motorových vozidiel, ku ktorému došlo dnes krátko pred 16.00 h v 20 km diaľnice D1 v smere do Trnavy v blízkosti zjazdu z diaľnice na Senec, je v súčasnej dobe tento úsek diaľnice neprejazdný," informuje hovorca polície Michal Szeiff.

Jedna osoba zraneniam na mieste podľahla, 41-ročný muž utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený k ošetreniu vrtuľníkom do jednej z bratislavských nemocníc.Premávka je v tomto úseku usmerňovaná políciou a odklon dopravy je vedený cez Starú seneckú cestu. "Vodičov vyzývame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, riadili sa pokynmi hliadok PZ, prípadne na prejazd využili v rámci možností inú trasu," dodáva polícia. 

"Hasičská jednotka po príjazde na miesto začala poskytovať prvú predlekársku pomoc zraneným osobám, vykonali protipožiarne opatrenia na postihnutých vozidlách a asistovali pri pristávaní vrtuľníka leteckej záchrannej služby. Prevádzkové kvapaliny z vozidiel na diaľnici posypali sorbentom," informujú hasiči. 

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave oznamuje vodičom, že v súvislosti s dopravnou nehodou ku ktorej došlo dnes krátko pred 16.00 h v úseku 20 km diaľnice D1 v smere do Trnavy, došlo v čase krátko pred 19.45 h k sprejazdneniu tohto úseku pre motorové vozidlá," uviedol Szeiff. 

Pred pár dňami na ceste medzi Spišskou Belou a Bušovcami stala tragická nehoda. Auto tu narazilo do stromu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy