Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ďalší prípad uhryznutia psom, majiteľ použil zbraň
Zdielať na

Ďalší prípad uhryznutia psom, majiteľ použil zbraň

NOVÁ DEDINKA / Potom, ako Devínskou Novou Vsou otriasol prípad mŕtveho ornitológa, na ktorého zaútočili psy, máme tu ďalší prípad podobného útoku. No tentoraz sa psy dostali na zvieraciu farmu v Novej Dedinke. Okrem toho že zabili zvieratá, ktorými sa kŕmili, rozbehli sa aj po majiteľovi. Ten mal šťastie, že mal pri sebe zbraň. Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých.

Psy pravdepodobne vedeli, do akej ohrady majú ísť, pretože podľa slov Štefana, sa v okolí jeho pozemku pohybovali asi dva dni predtým. Keď prišiel ráno okolo ôsmej na svoju farmu pri obci Nová Dedinka, bolo podozrivé ticho. "Zvieratá väčšinou kričia, keď sú hladné. Keď som išiel bližšie, videl som dva veľké psy. Uzavrel som im cestu a rozbehli sa na mňa," opisuje Štefan.

Oba psy boli v ohradách a keď videli prichádzajúceho majiteľa, vrhli sa aj naňho. No ten neváhal a rýchlo vytiahol zbraň. "Mal som pri sebe legálne držanú zbraň a inú možnosť som nemal, tak som hneď reagoval a obidva psy som usmrtil," dodal Štefan.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy