Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Majiteľ RegioJetu zverejnil číslo Andreja Danka, slúži nespokojným cestujúcim
Zdielať na

Majiteľ RegioJetu zverejnil číslo Andreja Danka, slúži nespokojným cestujúcim

BRATISLAVA / Telefónne číslo predsedu parlamentu Andreja Danka je verejné. V piatok ho svojim klientom rozposlal český podnikateľ Radim Jančura, majiteľ spoločnosti RegioJet, ktorá odchádza z najvyťaženejšej železničnej trate medzi Bratislavou a Košicami. Jančura tvrdí, že sa taj deje pod politickým nátlakom. Ako prvý priniesol informáciu portál aktuality.sk

Vlastník RegioJetu Radim Jančura sa poďakoval cestujúcim a vyzval ich, že ak sa im nepáči, že môže vyjadriť svoj názor sms správou samotnému predsedovi parlamentu Andrejovi Dankovi. “Ak sa vám nepáči predvolebná veta Andreja Danka: Žlté vlaky a autobusy musia preč, neváhajte, napíšte mu tiež, čo si o tom myslíte. Pána Danka si platíte zo svojich daní, je to de facto váš zamestnanec, je morálnou povinnosťou vami plateného politika na vašu slušnú SMS odpovedať. Jeho mobilný telefón je…,” napísal podľa portálu aktuality.sk Jančura v newslettri, v ktorom sa lúči s cestujúcimi vlakov na trase Bratislava - Košice a späť.

"Ja som takto napísal klientom, že ak chcú, tak môžu slušne napísať smsku čo si o ňom myslia. V parlamente má času dosť, aby odpovedal," povedal Jančura. Andreja Danka viní z ovplyvňovania podnikateľskej súťaže na Slovensku. Tvrdí, že aj jeho pričinením museli najvyťaženejšiu trať opustiť. 

Politik, šéf vládnej strany, povie, že neznáša žlté vlaky a že žlté vlaky a autobusy musia odísť preč zo Slovenska, tak to politik nesmie, zasahovať do súťaže.

Dankova hovorkyňa Zuzana Čižmáriková odkázala, že sa predseda parlamentu k udalosti vyjadrovať nebude.  Vlaky RegioJet od 31 .1. 2017 nebudú premávať na linke Bratislava – Košice. Dôvodom ma byť údajne rastúca konkurencia dotovaných štátnych vlakov a obnovenie IC vlakov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy