Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda na diaľnici
Zdielať na

Nehoda na diaľnici

BRATISLAVA / Jeden človek prišiel o život po nehode dodávky a kamióna na diaľnici D1. Cestu zaplavili obľúbené čokoládové vajíčka, ktoré sa po zrážke vysypali z kamióna približne 16,8 kilometra za Bratislavou v smere do Senca. Rozsypané sladkosti zrejme zaujali vodiča vychádzajúceho z Bratislavy natoľko, že nesledoval cestu pred sebou a narazil do odstaveného a riadne označeného auta Národnej diaľničnej spoločnosti.

Odpratávacie auto bolo odstavené v ľavom jazdnom pruhu. Doňho narazil 42-ročný vodič. Muž zostal v aute zakliesnený. Napriek rýchlemu zásahu záchranárov neprežil. 

"Po príchode na miesto lekár musel s poľutovaním konštatovať úmrtie u 42-ročného muža," potvrdil hovorca záchranárov Andrej Hirjak. 

TV JOJ/Andrej Zavřel

"Národná diaľničná spoločnosť postupovala v zmysle platných schcém pohyblivého pracoviska na diaľnici," povedala k nehode hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Michaela Michalová. 

Po tragédii sa vytvorili obojsmerné kolóny a diaľnica D1 bola úplne neprejazdná a uzatvorená. Odklon premávky viedol cez starú Seneckú cestu. 

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy