Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
SDKÚ-DS: Modrí odštartovali kampaň tradične v Modre
Zdielať na

SDKÚ-DS: Modrí odštartovali kampaň tradične v Modre

SDKÚ / DS v nedeľu symbolicky v Modre odštartovala svoju predvolebnú kampaň a pokrstila modrý autobus. Na rovnakom mieste štartovali kampaň aj pred desiatimi rokmi.

Sme modrí, stretávame sa v Modre,“ povedal líder strany Mikuláš Dzurinda. Na námestie pri soche Ľudovíta Štúra sa pravdepodobne pre nepriaznivé počasie a sneženie prišli pozrieť najmä členovia strany, ktorí pred tým boli na rokovaní Ústrednej rady SDKÚ. Tam delegáti schválili volebný program.

Volebný výsledok netipujú

Predstavitelia strany chcú počas kampane ponúkať ľuďom nielen riešenia, ako napríklad pre Slovensko zabezpečiť prácu, ale sa ich chcú pýtať aj na ich názory prostredníctvom ankiet. „Či považujú za zmysluplné a potrebné, aby sme sa venovali témam, ktoré im ponúkame,“ spresnil predseda strany.

Strana plánuje časť kampane medzi ľuďmi, ale komunikovať chce aj cez internet. Dzurinda vo štvrtok predstaví svoj vlastný komunikačný prostriedok s voličmi. Dzurinda nechcel povedať s akým volebným výsledkom by bol spokojný. V deň volieb chce mať pocit, že urobil to, čo urobiť mal a vládal.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy