Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
2011 - Srdce pre deti. Pomôžte už v nedeľu na JOJke
Zdielať na

2011 - Srdce pre deti. Pomôžte už v nedeľu na JOJke

Televízia JOJ a denník Nový Čas spojili svoje sily pre dobrú vec. Chcú dokázať, že ľudia s veľkým srdcom sú ochotní pomôcť. Pomôcť môžete aj vy. A to počas galaprogramu 2011 - Srdce pre deti, ktorý začne v nedeľu o 20:15 na TV JOJ.

Chorí ľudia, opustené matky, deti, starí ľudia, rodiny v hmotnej núdzi či hendikepovaní. Každý z nich v ťažkej životnej situácii potrebuje pomoc.

Prvý televízny galavečer v histórii

"Myslím si, že pomôcť znamená urobiť svet krajším pre niekoho a už len minimálne pre tento pocit to stojí za to. Ja pevne verím, že pri sledovaní programu 2011 - Srdce pre deti tento pocit zažijete," povedal generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

Moderátormi najväčšieho a najemotívnejšieho charitatívneho projektu budú Andrea Pálffy-Belányi a Michal Hudák. Počas prenosu prehovoria nielen ľudia s pohnutým osudom, ale aj hviezdy šoubiznisu. A to s jediným cieľom - pomôcť tým, čo to potrebujú.

Tento rok projekt Srdce pre deti po prvý raz sprevádza televízny galaprogram aj na Slovensku. S myšlienkou prišiel nemecký novinár a zakladateľ vydavateľstva Axel Springer. Na Slovensku jeho spoločnosť vydáva okrem iného denník Nový Čas.

Srdce pre deti? Môže za to štatistika mŕtvych

V lete roku 1978 sa v rádiu dopočul, že každoročne následkom dopravných nešťastí zahynie na cestách v Nemecku takmer 1 500 detí. Na väčšine miest totiž chýbali semafory či priechody pre chodcov. Vydavateľ Springer sa rozhodol, že to tak nenechá a do veci zaangažoval denník Bild. A ukázalo sa, že práve sila najväčšieho tlačeného média v Európe môže ľudí zmobilizovať pre dobrú vec.

Počas slávnostného galavečera môžu na dobrú vec prispieť aj diváci. A to zaslaním darcovskej SMS-ky. V nedeľu 4. decembra 2011 o 20:15 na TV JOJ.

 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy