Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Psíka Evoka vyhodili na diaľnici, pobehoval medzi autami
Zdielať na

Psíka Evoka vyhodili na diaľnici, pobehoval medzi autami

Hrôzostrašné video malého bieleho psíka, ktorého niekto vyhodil na diaľnicu pri Nitre a on len vystrašene a zmätene pobehoval medzi autami, zaujal veľké množstvo našich divákov. O prípade sme vás informovali pred dvoma dňami. Psíka, ktorý dostal meno Evok, sme sa rozhodli navštíviť a pozrieť sa, ako sa mu darí.

Na diaľnici prechladol

Evok je ešte stále v nitrianskom útulku, kde sa oňho príkladne starajú. Čistokrvný westhighlandský teriér po putovaní po diaľnici prechladol a mal aj menšie zdravotné problémy. "Bral antibiotiká a momentálne sa nachádza v karanténe," informovali nás z útulku.

Psík Slovákov dojal

Po odvysielaní prvej reportáže neprestali telefóny vyzváňať a mailovú schránku zapĺňať správy od ľudí, ktorí by sa o psíka chceli postarať. "Celý večer mám pred očami to malé psíča, ako zúfalo behá medzi autami..." "Ak by sa nenašiel majiteľ, mal by som záujem o jeho adopciu."

Nový domov

Psík Evok sa už na nový domov môže tešiť. Nového majiteľa mu vyberali dôkladne. Po svojom zážitku však ostal bojazlivý. Asi 4-ročného Evoka totiž niekto bezcitne vyhodil na odpočívadle pri Nitre. Tam pobehoval medzi autami rovno na diaľnici až kým vodiči nezavolali pomoc. Ľudia z útulku vystrašeného psíka museli najskôr uspať, aby ho následne mohli odviezť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy