Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
ROZHOVOR: Nitrianska policajtka zrazila mňa aj psíka a pokojne odišla
Zdielať na

ROZHOVOR: Nitrianska policajtka zrazila mňa aj psíka a pokojne odišla

Ďalšie zlyhanie polície. Príslušníčka zboru v Nitre mala nehodu. Služobným autom zrazila ženu a jej psa. Podľa informácií TV JOJ však z miesta incidentu pokojne odišla...

Policajtka išla z budovy Krajského riaditeľstva Policajného zboru na služobnom aute. Na rozhraní ulíc Piesková (v blízkosti sa nachádza riaditeľstvo) a Janka Kráľa mala zachytiť chodkyňu, údajne aj so psíkom.

"Mňa odhodila na kapotu a môjho psa ďalej od auta... Ona aj pribrzdila, no potom odišla preč. Som ostala v miernom šoku. Zdvihla som si psa, lebo som myslela, že je mŕtvy a odišla som z priechodu, aby ma nezrazilo ďalšie auto," rozpráva o udalosti zrazená žena.

Policajtka aj napriek všetkému z miesta jednoducho odišla. Vrátila sa späť na oddelenie, vraj akoby sa nič nedialo. Je možné aj to, že si to nevšimla.

Naša reportérka Diana Pavlisová sa už stretla aj s nitrianskou policajnou hovorkyňou Boženou Bruchterovou, ktorá jej potvrdila, že policajtka naozaj niekoho zrazila. "Vodičke sme odobrali vodičský preukaz," potvrdila.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy