Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
ROZHOVOR: Policajti vraj zbili mladý pár zo Sniny
Zdielať na

ROZHOVOR: Policajti vraj zbili mladý pár zo Sniny

Obtreli sa o nich pri pokladni a za to ich vraj policajti zbili. Tak dopadol ešte v apríli nákup dvoch mladých ľudí. Zaútočiť na nich mala štátna policajtka z Humenného a jej otec - sninský mestský policajt. Rodina hovorí, že sa nič také nestalo. Napadnutý mladý pár naopak tvrdí, že nechýbali päste ani vyhrážky.

Nevinný incident, ktorý sa začal pri pokladni v neďalekom hypermarkete, mal mať dohru. Štátna policajtka a jej matka, známa rómska aktivistka, mali zaútočiť na mladý pár. A dokonca si mali privolať aj posilu.

Policajt ma hodil o stenu

"Zaútočila na mňa s päsťami, potom dobehol ich otec a manžel, on je mestský policajt v Snine, napadol ma päsťami do tváre, hodil ma o stenu," povedal nám na kameru mladík.

Skončil v nemocnici

Mladý muž skončil na chirurgii. Policajná rodina obvinenia odmieta. Mladík ale trvá na svojom: "Vyhrážala sa mi, že ja som policajtka a ty si na mňa nebudeš dovoľovať, keď ma nabudúce stretneš, skloníš hlavu."

Polícia už v prípade vzniesla obvinenie z prečinu výtržníctva. Štátna policajtka a jej otec môžu prísť o svoje uniformy. Hrozí im až trojročný pobyt za mrežami.

Mestská polícia v Snine_policajné auto_avízo

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy