Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Policajt dostal päsťou od opitého Róma...
Zdielať na

VIDEO: Policajt dostal päsťou od opitého Róma...

Mestskí policajti z Rimavskej Soboty sa poriadne zapotili. Snažili sa totiž spacifikovať opitého muža, ktorý najskôr vyčíňal pred miestnou bankou, potom sa pustil ešte aj do nich. Jedného dokonca udrel päsťou do tváre! Dezidér síce svoj čin oľutoval, to však nič nezmení na tom, že čelí obvineniu za útok na verejného činiteľa.

Dostal päsťou do tváre

Od pondelka sa prostredníctvom banky na námestí v Rimavskej Sobote vyplácajú príspevky na vzdelávanie a potrvať by to malo asi tri týždne. Rušno bolo aj v stredu, kedy tu postával hlúčik Rómov. A jeden z nich bol poriadne hlučný. Po oznámení SBS-kára dorazili mestskí policajti.

Na záberoch vidno, ako sa snažia trpezlivo s mužom rozprávať a upokojiť ho. Od podnapitého 45-ročného Dezidéra si následne vypýtali doklady, no odmietol. Dokonca začal do policajtov strkať a na jedného zaútočil.

Bol som veľmi opitý

"Päsťou udrel jedného z príslušníkov mestskej polície do tváre. Mestskí policajti zareagovali veľmi rýchlo a ihneď agresívneho muža spacifikovali a predviedli na oddelenie," informoval náčelník Mestskej polície v Rimavskej Sobote Peter Berécz.

"Neviem, čo k tomu dodať, lebo bol som veľmi opitý a ľutujem to," komentoval Dezidér. Trestnému stíhaniu sa však už nevyhne. Hrozí mu až tri roky za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy