Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Mária (51) si chcela skrátiť cestu, skončila na polícii
Zdielať na

Mária (51) si chcela skrátiť cestu, skončila na polícii

Cesta do obchodu sa pre pani Máriu skončila veľmi nepríjemne. Ocitla sa v policajnom aute s modrinou na ruke. Celý incident sa začal nevinne. Nepočúvla muža zákona, ktorý ju viackrát upozornil, aby nešla cez cestu mimo priechodu pre chodcov.

Dopravnobezpečnostná akcia v Nových Zámkoch skončila policajným zaistením 51-ročnej ženy. Policajti na sídlisku totiž popri dohliadaní na to, či vodiči dajú prednosť chodcom s bielou palicou, sledovali premávku na celej ceste.

Policajt ju upozornil

Tak ako väčšina obyvateľov paneláka, si cestu zo slepého chodníka chcela skrátiť mimo priechodu pre chodcov. "Policajt ju niekoľkokrát upozornil, aby neprechádzala cez cestu mimo vyznačený priechod," hovorí nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Vinu si uznala

"Ja si uznávam svoju vinu, že som neposlúchla, ale on prišiel, chytil ma, tak ma schmatol, preniesol ma cez cestu, kde mi zakázal, aby som prešla, ale to už nebrali na kameru, že ma hodil do policajného auta, akoby som nejaký zločin spáchala," bráni sa pani Mária.

Žena sa dopustila viacerých priestupkov, vzhľadom k tomu, že išlo o dopravno-preventívnu akciu bola riešená iba pohovorom. V správnom konaní by totiž pani Mária za neuposlúchnutie výzvy mohla dostať až 100 eurovú pokutu.  

 

Mária_polícia_policajné autá_brutalita

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy