Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
AUTENTICKÉ VIDEO: Tajná akcia! Policajti prekopali mafiánsky hrob
Zdielať na

AUTENTICKÉ VIDEO: Tajná akcia! Policajti prekopali mafiánsky hrob

Potom ako polícia ešte v marci vykopala telá zavraždených bratov Raisovcov pri Dunajskej Strede, pátracie zložky sa presunuli kopať ilegálny hrob opäť. Tentokrát do okolia Rimavskej Soboty. Hrob mal označiť Karol Bodoky, známy ako jeden z najbližších ľudí Ľudovíta Šátora - políciou označovaného ako objednávateľa masakru Pápayovcov v bare Fontána . Polícia stále mlčí.

V katastri obci Teplý Vrch sa zišli takmer všetky policajné zložky. Obvineného Karola Bodokyho eskortovali priamo z väzby. Akciu sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia, utajiť sa ju však nepodarilo. Ilegálny hrob, ktorý mal Bodoky označiť, policajti prehľadávali takmer dva dni.

Podľa našich informácií by mali byť v hrobe pozostatky zavraždeného muža, prezývaného Kálmi. Ako údajného dílera drog, ktorý dlhoval peniaze, ho mal o život pripraviť podľa Bodokyho výpovede údajne Kristián K. Ten je momentálne policajným svedkom vo viacerých prípadoch súvisiacich s podsvetím v okolí Dunajskej Stredy. Polícia mlčí a či na mieste údajného hrobu vykopala ľudské pozostatky doteraz nepotvrdila.

Karol Bodoky je väzobne stíhaný za vydieranie taktiež známej postavy z dunajskostredského podsvetia Kristiána K. Od neho mal pod hrozbou násilia Bodoky údajne pýtať  360 tisíc eur pre istý zmarený obchod.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy