Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nesplnené sľuby alebo čo vláda nezvládla...
Zdielať na

Nesplnené sľuby alebo čo vláda nezvládla...

Už onedlho nás čakajú predčasné voľby a nikto netuší, ako bude vyzerať nová vláda. Z mnohých plánov súčasnej vlády tak už možno vôbec nič nebude. Ako to bude s niektorými nedokončenými či nezrealizovanými projektami - od nemocníc až po štadióny?

Čo sa nášho zdravia týka, je tu napríklad stavba nemocnice Rázsochy, ktorá už doteraz zhltla milióny eur a s ktorou si neporadili ani predchádzajúce vlády. Je otázne, či poslanci schvália nový, prísnejší zákon o ochrane nefajčiarov, ktorý by napríklad zakázal fajčenie v nákupných centrách. Mnohokrát spomínaný detenčný ústav pre nebezpečných psychicky chorých zločincov by mal byť konečne vytvorený nezávisle od zmien v politike.

Ani reformy, ani nemocnice, ani štadión

Vo vzduchu je aj výstavba nového národného futbalového štadióna. Zástupcovia futbalového zväzu teraz musia čakať, s kým sa vlastne budú rokovať ďalej. Vláda Ivety Radičovej len pred dvoma týždňami prijala zámer vytvoriť historicky prvé Múzeum komunizmu, ktoré by malo patriť pod Ústav pamäti národa. Zámer však neobsahoval konkrétne kroky.

Či už chýbajú peniaze alebo podpis na papieri - všetci musia čakať ako sa ustália politické vody.

Radičová na vláde v ružových šatách

Radičová na Úrade vlády v ružových šatách

Súvisiace články

Najčítanejšie správy