Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dovolenkári odleteli do Turecka s vyše 6-hodinovým meškaním
Zdielať na

Dovolenkári odleteli do Turecka s vyše 6-hodinovým meškaním

Zdroj: TV JOJ

Na bratislavskom letisku čakajú na odlet cestujúci, ktorí si naplánovali dovolenku v Turecku. Plánovaný odlet bol o 13:20. Doteraz však neodleteli.

140 dovolenkárov malo odletieť chartetovým letom do tureckej Antalye.  Dôvodom, prečo stále čakajú na letisku sú technické problémy.

Snažíme sa získať stanovisko českej spoločnosti Travel Service, ktorej lietadlo patrí. Ide o dcérsku spoločnosť nízkonákladovej spoločnosti Smart Wings. Táto spoločnosť je najväčším poskytovateľom charterových letov pre množstvo slovenských cestovných kancelárií. Meškania zaznamenala táto spoločnosť už aj v lete a to najmä z kapacitných dôvodov.

Približne o 18:30 na letisku oznámili pasažierom, že príde pre nich náhradné lietadlo z Prahy. Plánovaný odlet bol 19:40. Avšak až teraz (19:45) vyzvali cestujúcich, aby sa dostavili k odletu. Nakoniec dovolenkári odleteli z bratislavského letiska s viac ako 6-hodinovým meškaním. 

Podľa našich informácií sú cestujúci značne nervózni. Vedenie letiska k nim dokonca zavolalo aj letiskovú ochranku a zabezpečilo im občerstvenie. Avšak bagety, ktoré dostali nespokojní cestujúci, sú po záruke.

noviny.sk

noviny.sk

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy