Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Deti sa vzbúrili: Miesto detského tábora odtučňovacia kúra?!
Zdielať na

Deti sa vzbúrili: Miesto detského tábora odtučňovacia kúra?!

Dve tínedžerky zo Žiliny tvrdia, že boli v tábore, kde sa cítili ako na odtučňovacej kúre. Navyše ich pobúrilo správanie majiteľa, ktorý im vraj vulgárne nadával. Prázdninové dni trávili na ranči vo Valentovej. Majiteľ ranča zas vraví, že tieto dievčatá sú drzé a nehovoria pravdu.

Nevyhovovala im ani strava, ani ubytovanie. "To s tým jedlom bolo minimum, raz nám dali pokazené mäso," povedala v rozhovore jedna z tínedžeriek. Dievčatá podľa vlastných slov nemali v tábore na ružiach ustlané. A ak náhodou svoju nespokojnosť aj nahlas vyslovili, na oplátku si vypočuli vulgarizmy.

A nielen to. Manželka majiteľa ich údajne mala počúvať za dverami a vymyslieť si, že ju chcú "obesiť a utĺcť mobilom".

Vlastník ranča má však iný názor. Naopak ony by sa mali zamyslieť nad svojím drzým správaním. 17-ročný Klaudia si napríklad nerobila starosti s tým, keď provokatívne fajčila pred malými deťmi.

Rodičov však rozhnevalo najviac to, že majiteľ dievčatá z ranča vyhodil a údajne im o tom ani nedal vedieť. Nezaujímal sa o to, ako sa dostanú tínedžerky domov. "Boli tam aj ďalšie deti, ktoré boli vyhodené z tábora ako moje deti," hnevajú sa rodičia. Viacerí sa rozhodli, že na majiteľa podajú trestné oznámenie...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy