Skoro jasno
20°
Bratislava
Pirát Spišiak: Hanbím sa, je to najväčšie zlyhanie
Zdielať na

Pirát Spišiak: Hanbím sa, je to najväčšie zlyhanie

Prezidenta policajného zboru načapali vlastní podriadení z Komárna pri poriadnom prekročení rýchlosti. Na aute sa hnal ako cestný pirát medzi obcami Bajč a Pribeta. Spišiak tade pálil rýchlosťou až 128 kilometrov za hodinu. Teraz to ľutuje...

Medzi obcami je pritom povolená maximálna rýchlosť 90 kilometrov za hodinu. „Áno, samozrejme, šiel som po tej ceste, zastavila ma hliadka polície a namerala mi prekročenie rýchlosti,“ potvrdil v telefonáte pre televíziu TA3 Spišiak. Policajný prezident priznal, že je to podľa neho nefér voči ostatným a je ochotný zodpovedať sa za dopravný priestupok.

Informáciu potvrdil aj hovorca ministerstva vnútra Gábor Grendel. Podľa neho konkrétna zodpovednosť vyplynie z rozhodnutia príslušných orgánov. „To znamená, že aký trest mu bude udelený, taký bude rešpektovať,“ konštatoval Grendel.

Policajný šéf Jaroslav Spišiak svoj čin už aj oľutovaľ. "Hanbím sa, je to moje najväčšie zlyhanie," povedal na tlačovej besede, pričom sa mu tisli slzy do očí.

V apríli s viacerými obvineniami na policajného šéfa vyrukoval predseda národniarov Ján Slota. Podľa neho mal Jaroslav Spišiak v rokoch 2000 až 2002 spôsobiť viacero dopravných nehôd pod vplyvom alkoholu, keď služobným autom poškodil niekoľko vozidiel. Spišiak však jeho obvinenia následne vyvrátil.

Celý útok Jána Slotu na policajného prezidenta si pozrite v našom videu. 


Jaroslav Spišiak na tlačovke_Policajný zbor

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy