Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Ožratý šéf policajtov uviazol v rieke, vyslobodili ho až kolegovia
Zdielať na

Ožratý šéf policajtov uviazol v rieke, vyslobodili ho až kolegovia

Zdroj: tv joj/ilustračné

Urobil si poriadnu hanbu! Náčelník mestských policajtov sa počas služobnej cesty tak opil, že stratil nad sebou kontrolu. Za záhadných okolností sa dostal do rieky, z ktorej sa nevedel vyslobodiť vlastnými silami...

Mestské zastupiteľstvo v Liptovskom Mikuláši vo štvrtok policajného šéfa Dalibora Šalplachtu odvolalo z funkcie. Dôvodom bol práve jeho mimoriadny kúsok, ktorý sa mu podaril počas služobnej cesty v Opave. "Zasahovali tam kvôli nemu zdravotníci aj tamojšia mestská polícia," uviedol primátor Alexander Slafkovský.

Náčelník pod vplyvom alkoholu sa mal dostať do rieky, z ktorej sa nevedel vyslobodiť vlastnými silami. Podľa Slafkovského policajný šéf tieto skutočnosti neuviedol v správe zo služobnej cesty.

"Osobne ma však o incidente informoval. Priznal, že má problém s alkoholom a mal by sa liečiť. Navrhol som mu, aby odstúpil z funkcie a po absolvovaní liečenia môže pokračovať v pracovnom pomere ako člen mestskej polície. Napriek prvotnému prísľubu neskôr túto ponuku odmietol. Na porade mestskej polície uviedol, že nevidí dôvod na abdikáciu,“ konštatovala hlava Liptovského Mikuláša.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy