Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
tvojenoviny: Parkovanie policajta vyráža dych, čaká ho trest!
Zdielať na

tvojenoviny: Parkovanie policajta vyráža dych, čaká ho trest!

Zdroj: tvojenoviny

OD ANONYMNÉHO ČITATEĽA / Parkovať priamo v centre Bratislavy dá zabrať. Policajti však zdá sa, s tým nemajú žiadny problém. Do redakcie nám vďaka unikátnemu projektu TVOJENOVINY prišla fotografia od naštvaného Bratislavčana. Podarilo sa mu zaznamenať mužov zákona ako so služobným vozom stoja rovno na priechode pre chodcov.

Bratislavskí policajti predviedli parkovanie, ktoré ľuďom vyrazilo dych. Vodič služobného auta zaparkoval rovno na priechode pre chodcov neďaleko filharmónie.

Ľudia iba krútili hlavami, iní si aj zanadávali. Na miesto to skôr ako na vážny zásah totiž vyzeralo, ako keby sa muži zákona ponáhľali na koncert klasickej hudby. "Kto vie, čo tam hrali, keď si tam aj policajti odskočili," hovorí náš pozorný čitateľ. 

Ten sa vybral v pondelok na poludnie pešky centrom bratislavského Starého Mesta a neveril vlastným očiam. Priamo na tzv. zebre stálo policajné auto. To ho poriadne prekvapilo. A veru malo skutočne aj čo!

Na fotke si išlo oči vyočiť aj bratislavské policajné riaditeľstvo, podľa ktorého odstavenie vozidla priamo na priechode naozaj nebolo okej. "Policajt sa dopustil pochybenia a bude v tomto prípade disciplinárne riešený," povedal hovorca KR PZ Bratislava František Peczár.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy