Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Oslavujúca rodina zmlátila policajta. Zachránili ho kolegovia
Zdielať na

VIDEO: Oslavujúca rodina zmlátila policajta. Zachránili ho kolegovia

Bili ho až pätnásti! Rodinná oslava v Banskej Bystrici nadobudla v piatok krátko pred polnocou dramatický spád po tom, čo do jedného z bytov prišiel policajt v civile. Rovnako ako jeho susedov ho totiž rušila hlučná rodina oslavujúca narodeniny synovca.

Plnil si svoje povinnosti aj mimo služby, za čo tvrdo zaplatil. Policajta, ktorý sa špecializuje na rómsku komunitu neobišiel tvrdý výprask za to, že prišiel upozorniť istú rodinu v jeho susedstve na rušenie nočného pokoja.

Zbitý policajt skončil v nemocnici so zranenou hlavou aj krčnou chrbticou. Na bujarú oslavu narodenín ho pritom zavolali susedia, ktorým krátko pred polnocou prekážal hluk, ktorý sa ozýval z bytu a policajt prišiel rodinu upozorniť, aby boli tichšie. Býval vo vedľajšom dome a tak ho oslavujúca rodina dobre poznala.

Znepokojení susedia našťastie volali na pomoc ďalšie policajné hliadky. Tie museli po príchode vykopnúť dvere na byte. Následne sa im podarilo vytiahnuť von zraneného kolegu. Päť útočníkov skončilo na policajnej stanici a teraz im hrozí obvinenie z útoku na verejného činiteľa.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy