Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dráma v Senici: Muž zastrelil svoju bývalú ženu a potom aj seba
Zdielať na

Dráma v Senici: Muž zastrelil svoju bývalú ženu a potom aj seba

SENICA / Vo štvrtok 21. marca v Senici došlo podľa informácií portálu tvnoviny.sk k streľbe. Páchateľ mal okolo 16 hodiny na ulici viackrát zasiahnuť strelnou zbraňou 52-ročnú ženu. Páchateľom mal byť jej bývalý manžel, ktorý z miesta činu utiekol.

​Ako uvádza portál tvnoviny.sk žena zraneniam podľahla. Mesto Senica na sociálnej sieti informovalo, že malo ísť o jeho bývalú ženu. "Môžeme potvrdiť, že polícia prijala oznámenie o streľbe v meste Senica, pri ktorej došlo k vážnemu zraneniu ženy, tá žiaľ nakoniec na mieste udalosti strelným zraneniam podľahla," informuje na sociálnej sieti polícia. 

Žena pracovala v miestnej škole, odkiaľ šla na bicykli. Cestou po nej viackrát vystrelil jej bývalý muž. Ten z miesta činu ušiel, ale za krátky čas ho policajná hliadka našla pri obchodnom dome, kde obrátil zraň aj proti sebe. "Na miesto sme okamžite vyslali viaceré hliadky a začali pátranie po podozrivom mužovi. Muž bol nájdený v parku, bez známok života. Udalosť si vzhľadom na závažnosť skutku prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý preverí všetky okolnosti, za ktorých prišla žena o život a stanoví právnu kvalifikáciu skutku." uviedla polícia. 

Informácie budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy