Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Seredi zhorela reštaurácia. Vybavovala si mafia účty?
Zdielať na

V Seredi zhorela reštaurácia. Vybavovala si mafia účty?

Kriminálne informácie o tom, čo sa deje v Seredi prichádzajú zo železnou pravidelnosťou. V noci tam opäť horelo, nešlo však o hocijaký požiar. Plamene zachvátili jednu z miestnych reštaurácií.

Informáciu o požiari v Seredi sme dostali okolo štvrtej hodiny ráno. Okamžite sme začali preverovať podrobnosti. Z policajného zdroja sa nám podarilo zistiť, že pri reštaurácii okolo druhej nadránom zastavilo tmavé BMW X6. Údajne to úzko súvisí s požiarom, pretože v ňom sedeli ozbrojení muži.

Netrvalo dlho a dozvedeli sme sa, že reštaurácia patrí veľmi známemu mužovi. Po Seredi sa hovorí, že ju vlastní Ján Golis. Jeho meno si pamätajú nielen ľudia zo Serede a blízkeho okolia, ale po celom Slovensku. Ide totiž o údajného šéfa bankomatovej mafie.

Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že reštauráciu niekto úmyselne podpálil. Tu by mohlo ísť o mimoriadne veľavravný odkaz tomuto mužovi za mreže, kde je momentálne kvôli obvineniam o šéfovaní bankomatovej mafii. Zatiaľ sa možno len domnievať, že je to odkaz pre neho, aby za mrežami nepovedal zo strachu o svoju slobodu viac, ako by si niekto želal.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy