Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
VIDEO: Košického poslanca museli vyniesť zo sály, priznal problém s alkoholom
Zdielať na

VIDEO: Košického poslanca museli vyniesť zo sály, priznal problém s alkoholom

KOŠICE / Známe verejné vystúpenie starostky na zastupiteľstve vo Fekišovciach má veľmi silného konkurenta. Poslanec, ktorý to má na svedomí nepovedal síce nič, no zato finančnú komisiu rušil zvukmi, ktoré na také dôležité stretnutie nepatria. Únava ho premohla až tak, že ho z rokovacej sály museli odniesť ako vrece zemiakov. Pritom ide o poslanca, ktorý sa v Košiciach nadmieru angažuje. Viac sa dozviete vo videu.

Podľa košického starostu sú Fekišovce len slabým odvarom. Na stredajšie zasadnutie Finančnej komisie v Košiciach, v mestskej časti Staré mesto, sa dostavil aj tamojší poslanec, ktorý bol už pri prvom dojme značne pod vplyvom alkoholu. Počas schôdze poslanca zmohla únava a zaspal na stole, kde zasadnutie rušil svojim silným chrápaním. Viaceré pokusy o jeho prebudenie boli neúspešné. Zúčastnení členovia komisie napriek jeho silnému chrápaniu pokračovali v zasadnutí ďalej. 

Poslanec zaspal na stole

​​Vyniesli ho z miestnosti

​V závere zasadnutia ho vyniesli za ruky a za nohy von z miestnosti a nechali ho spať vo vestibule na podlahe pri vrátnici, pretože jeho príbuzní prisľúbili odvoz. Tých na túto situáciu upozornili.

S poslancom Michalom Djordevičom sme sa skontaktovali

Ten priznal svoj problém s alkoholom. Prisľúbil, že vyhľadá odbornú pomoc a zároveň sa vzdá svojej pozície vo finančnej komisii, ktorá rozhoduje o investíciách v Košiciach - Starom meste. Zároveň sa ale odmieta vzdať svojho poslaneckého postu v mestskej časti a aj v samotnom mestskom parlamente, ktorý rozhoduje o chode Košíc.

Odôvodňuje to tým, že iní verejní činitelia mali omnoho horšie prešľapy, ako bol tento a tiež neodstúpili. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy