Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ohrozí štrajk na letisku hokejové majstrovstvá sveta?
Zdielať na

Ohrozí štrajk na letisku hokejové majstrovstvá sveta?

Štadión je pripravený na majstrovstvá sveta. Organizátori dostali od primátora Bratislavy symbolický kľúč. Budú však musieť vyriešiť ďalší problém.

Do redakcie spravodajstva JOJky prišiel anonymný e-mail, v ktorom zamestnanec letiska hovorí, že 11. apríla bude na letisku vyhlásená štrajková pohotovosť.

Ostrý štrajk chcú pracovníci letiska vyhlásiť práve počas hokejových majstrovstiev sveta. A tým by ohrozili celý chod letiska a cestovanie fanúšikov, ktorí sa na hokejový sviatok chystajú.

Prečítajte si e-mail v úplnom znení:

Dobrý deň, od zajtra 11.4.2011 sa vyhlasuje na letisku v Bratislave štrajková pohotovosť /pred MS/, a od 1.5.2011 sa vyhlási pravdepodobne ostrý štrajk /počas MS/...... Tým pádom by boli MS u nás ohrozené... Píšem to anonymne, aj ked to nie je mojim zvykom, no takisto sa bojím o prácu. Ďakujem za pochopenie a keď by sa zverejnil tento výhražný štrajk v médiách, alebo by sa to aspoň spomenulo, možno už konečne vedenie by sa trochu spamätalo a aspoň trochu vyhovelo. Hanba, že zarábame za nočné a nepravidelné smeny v čistom cca 500 eur... Ďakujeme a samozrejme, keď budete komunikovať s hovorkyňou letiska, zamietne všetko...-jej práca, opýtajte sa rádových zamestnancov...Ďakujem


ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy