Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TV JOJ odštartovala v nových štúdiách. Čo na ne hovoríte?
Zdielať na

TV JOJ odštartovala v nových štúdiách. Čo na ne hovoríte?

BRATISLAVA / TV JOJ dnes oslavuje svoje 22. narodeniny. Ako darček pre divákov niekoľko mesiacov pripravovala absolútne nové spravodajské štúdiá. Prvýkrát v nich odvysiela relácie KRIMI a Noviny TV JOJ o 19:00.

Hlavným pilierom vysielania televízie JOJ je jej spravodajstvo. To po rokoch mení svoje štúdiá a jednotlivé spravodajské relácie dostanú aj novú grafiku. Spravodajstvo televízie JOJ sa od marca bude nachádzať vo veľkom štúdiu, kde dostanú svoj priestor Ranné noviny, Noviny o 12, Topstar, Krimi, Noviny TV JOJ, Šport i Najlepšie počasie. V ďalšom, vedľajšom, štúdiu bude vysielať spravodajská televízia JOJ 24.

Pozrite si, ako budú nové priestory vyzerať:

Prípravy trvali celý rok

Prvé plány a rozhovory o nových štúdiách pre spravodajstvo televízie JOJ i JOJ 24 vznikli vo februári 2023. Takmer rok trvala architektonická a technologická príprava a samotná realizácia. Aktuálne sú to najmodernejšie spravodajské štúdiá s úžasnými možnosťami, ktoré dokážu spravodajstvo zatraktívniť a informačne obohatiť. 

"Po tom, ako sme spustili spravodajskú televíziu JOJ 24, sme začali s rozhovormi o úplne nových spravodajských štúdiách. Príprava aj realizácia boli precízne a dlhé, no v tejto chvíli môžem povedať, že od marca ponúkneme divákom aktuálne najmodernejšie spravodajské štúdiá na trhu. Verím, že ich diváci ocenia a dostanú tak ešte lepšie, atraktívnejšie a bohatšie informácie,“ hovorí šéf spravodajstva JOJ Group Roland Kubina.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy