Polojasno
17°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
ZÁZNAM: Ako Belousovová naložila Slotovi...
Zdielať na

ZÁZNAM: Ako Belousovová naložila Slotovi...

Dva dni po tom, ako Slovenská národná strana vylúčila Annu Belousovovú zo strany, predstúpila pred novinárov. Paľba kritiky sa zniesla nielen na stranu ale aj jej predsedu Jána Slotu.

Belousovová tvrdí, že jej bývalý stranícky šéf Ján Slota je pre ňu minulosťou a "podľa mňa bude minulosťou aj pre Slovensko. Ale nič v zlom. Slota nie je môj priateľ ani nepriateľ." Myslí si, že strana nemá schopnosť sebareflexie, vnútornej očisty a reformy, lebo na to nie sú mechanizmy.

"Akýkoľvek kritický hlas sa berie ako osobný útok a vyvodenie zodpovednosti voči skutočným poškodzovateľom mena strany sa nedeje," poznamenala.

Zatiaľ je otázne , či sa Belousovová stane členkou inej strany alebo založí novú. Podľa nej na našej politickej scéne nie je momentálne strana, ktorá by ponúkala reálnu národnú politiku.

Bývalá podpredsedníčka SNS si presvedčená, že prepad strany je nezastaviteľný. "Strana je v hlbokej morálnej kríze z ktorej nie je schopné vyjsť. Je nesprávne, keď zlodej kričí chyťte zlodeja," odkázala.

belousovová, slota, v parlamente, odvrátené tváre

TASR

Najčítanejšie správy