Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šokovaný učiteľ: Policajt ma mlátil a urážal
Zdielať na

Šokovaný učiteľ: Policajt ma mlátil a urážal

S monoklom pod okom a so zraneniami po celom tele skončil učiteľ Marcel z Krivian po výsluchu na policajnej stanici v Lipanoch. Zdesený muž tvrdí, že od policajta dostal poriadnu nakladačku. Údajne ho nielen bil a kopal, ale po celý čas aj nedôstojne urážal. Sťažnosť na jeho agresívne správanie už cestuje na ministerstvo vnútra.

Všetko sa to začalo odrazeným spätným zrkadlom na Marcelovom aute prešovským čiernym džípom. Jeho vodič dával učiteľovi jasne najavo, kto je pánom situácie. Marcel sa s ním nechcel hádať, škoda nebola príliš veľká a tak odišiel na dohodnuté stretnutie. Všetko sa to začalo v momente, keď sa učiteľ vracal domov.

Keď kráčal po chodníku, zastavil pri ňom čierny džíp. Vodič mal povedať mám ho. Za minútu prišli aj policajti.  Tí ho odviedli na oddelenie a tam prišla podľa Marcelových slov na rad poriadna nakladačka. "Prvú päsťovku som dostal na schodoch zozadu, potom ma zvalil na zem a tam ma kopal. Za golier ma vtiahol do kancelárie a tam prišla na rad druhá bitka," hovorí Marcel. Navyše po úderoch vraj prišli na rad aj urážky.

Na krajskom riaditeľstve o spomínanom incidente vedeli. Slovo bitka však nahradili výrazom použitie donucovacích prostriedkov. "Muža policajti vyzvali, aby vošiel do budove a keď tak neurobí, že použijú donucovacie prostriedky, čo sa aj stalo," vraví Daniel Džobaník, hovorca KR PZ v Prešove.  V škole, kde Marcel učí ho poznajú ako pokojného a seriózneho človeka. Nikto neverí tomu, že by bol k policajtom až tak agresívny, že ho museli zmlátiť.

Zdielať na

Najčítanejšie správy