Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Talentovaní Silvayovci v Košiciach: Zahrajú Perinbabu
Zdielať na

Talentovaní Silvayovci v Košiciach: Zahrajú Perinbabu

Semifinalisti Salvayovci zo šou Česko Slovensko má talent sú späť. Už vo štvrtok ich budete mať možnosť vidieť hrať naživo v Košiciach legendárnu pieseň z Perinbaby. Na hlavnej ulici medzi treťou a piatou poobede vystúpia ako pouliční hudobníci. Dokonca môžete prispieť na dobrú vec - na nákup hračiek pre deti opustených matiek.

Silvayovci chcú takýmto spôsobom spríjemniť atmosféru predvianočných Košíc. Blízko veľkého stromčeka si nájdu miesto pre svoje hudobné nástroje a odpália skladby, ktorými sa predviedli aj v úspešnej talentovej súťaži.

Tí, ktorí im držali prsty, posielali hlasy a nemohli sa dostať na prenos do Brna, ich tak budú môcť vidieť a počuť naživo. Dokonca si pripravili malý darček. Zahrajú skladbu Perinbaba, ktorú na ľudových nástrojoch nacvičili len pred dvomi dňami.

Zároveň chcú aj zbierať za svoje umenie od okoloidúcich peniaze do klobúka. Tie si však nenechajú a chcú za ne nakúpiť hračky pre detičky s opustenými mamičkami, aby aj ich čakalo pod vianočným stromčekom prekvapenie.

Najčítanejšie správy