Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Záznam debaty top novinárov. Pozrite sa do zákulisia médií...
Zdielať na

Záznam debaty top novinárov. Pozrite sa do zákulisia médií...

S nami uvidíte viac! Len noviny.sk vám prinášajú diskusiu špičky slovenských novinárov o slobode spravodajstva a práci bulváru. Z debaty sa dozviete ako zasahuje politika do života novín a spravodajských relácií, prečo sme spustili web www.noviny.sk. Všetko v zázname!

Dozviete sa aj to, prečo v niektorých novinách nájdete " holé baby" a inde nie. Prečo píšeme, tak ako píšeme a prečo vyberáme témy, ktoré vyberáme. 

Zástupcovia celého spektra médií sa zišli za jedným stolom, aby sa rozrečnili o všakovakých témach. Tvrdí konkurenti sa však vôbec nepobili a z diskusie odchádzali bez zranení. V skutočnosti sú totiž skôr kamaráti než nepriatelia, ktorí sa pri každej príležitosti hádajú do krvi.

Spoločne predviedli, že v hlavách im nekraľuje vzduchoprázdno, aj keď viacero ľudí si zvykne myslieť presný opak. Navyše, majú aj skvelý zmysel pre humor...

Chcete sa zasmiať a zároveň o zákulisí slovenských televízií, novín či týždenníkov vedieť viac? Pozrite si exkluzívny záznam stránky noviny.sk z debaty špičky našej žurnalistickej obce.