Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Boss Černák pohľadom kolegu z brandže...
Zdielať na

Boss Černák pohľadom kolegu z brandže...

Hlave slovenskej mafie Mikulášovi Černákovi súd potvrdil doživotie. Brutálny Horehronec tak pobudne ďalšie dlhé roky za mrežami. Aký mafiánsky boss bol, si v exkluzívnom videu zaspomínal jeho kolega z brandže Borža...

Dušan Borženský alias Borža podobne ako Mikuláš Černák vie, ako chutí život za mrežami. Predtým si však tiež užíval na plné obrátky. Jeho kariéra úspešne odštartovala, keď vyčistil hranicu od Ukrajincov. Začal byť rešpektovaný a to aj Stredoslovákmi.

S Černákom sa však neskôr dostal do konfliktu. Pri vražde bossa košického podsvetia Róberta Holuba zahynul aj jeho blízky priateľ. Z atentátu vinil práve Černáka. Borža onedlho musel zobrať nohy na plecia.

Aj napriek tomu si však Černáka vo videu zastáva. "Nebol som s Mikim nikdy kamarát a ani nebudem. Je však vo väzbe nevinne," hovorí. Borža sa však vraj vedel vcítiť do jeho kože, pretože bol podľa vlastných slov nevinný. "Ja som v takej istej situácii," dodal košický boss.

Borža v súčasnosti sedí za mrežami. Súd mu v júli vymeral za vraždu v spolupáchateľstve a pokus o ďalšiu vraždu 23 rokov väzby.

Pozrite si exkluzívnu výpoveď Boržu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy