Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Matku sotil do studne. Hrozí mu až 25 rokov!
Zdielať na

Matku sotil do studne. Hrozí mu až 25 rokov!

Zdroj: TV JOJ

Antona, ktorý sotil matku do studne a zahádzal ju drevom a trámami, už obvinili z vraždy.

Rodinná tragédia sa odohrala v utorok ráno v obci Šarkan v okrese Nové Zámky. Život 72-ročnej Júlie pravdepodobne vyhasol v studni pred jej domom. Políciu o náleze bezvládneho tela informoval jej syn, ktorý sa stal aj podozrivým zo spáchania trestného činu vraždy.

Anton bol v minulosti dvakrát ženatý. Pre dlhy, ktoré si narobil, odišiel z Komárna a žil s matkou v jednom dome. Ich spoločné bývanie však prinášalo podľa susedov časté konflikty a hádky. Aj v osudné ráno sa z domu pani Júlie údajne ozývalo volanie o pomoc.

Mŕtvu ženu vytiahli zo studne štúrovskí hasiči, ktorí najprv museli povyberať hrubé trámy a kusy dreva. Tóno tvrdil, že ich tam nahádzal preto, aby sa vyšplhala zo studne. Starú ženu, ktorá nejavila známky života, nakoniec vytiahli z 5-metrovej hĺbky hasiči za pomoci lezeckého materiálu.

Podľa informácií TV JOJ, pani Júlia len prednedávnom prepísala rodinný dom, ktorý zdedila po nebohom druhom manželovi, na Tónovho brata. Možno práve preto sa pohádali. Podľa Antonovej priateľky, ktorá býva s deťmi oproti ich domu, bola jeho matka nepríjemnou ženou.

Podľa vyjadrenia znalca mala pani Júlia zranenia spôsobené inou osobou.

SLEDUJTE NOVINY TV JOJ o 19:30 a dozviete sa ďalšie podrobnosti.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy