Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Aktualizované! Anton našiel matku v studni. Vina padá na neho
Zdielať na

Aktualizované! Anton našiel matku v studni. Vina padá na neho

Políciu o náleze bezvládneho tela informoval jej syn Anton, ktorý sa stal podozrivým zo spáchania trestného činu vraždy.

Mŕtvu ženu zahádzanú kusmi dreva včera vytiahli zo studne štúrovskí hasiči. Podozrivým je syn nebohej ženy, s ktorým bývala v dome po druhom manželovi. Rozrušeného muža previezli do nemocnice, kde ho strážia policajti.

Dôchodkyňa žila v dome so svojím 51-ročným synom a vzájomné hádky podľa susedov neboli ničím výnimočným. Aj včera ráno sa z domu pani Júlie údajne ozývalo volanie o pomoc.

Skôr než zo studne hasiči vybrali bezvládne telo pani Júlie, museli povyberať hrubé trámy a kusy dreva. Tie tam nahádzal jej syn Tóno, vraj aby sa vyšplhala zo studne.

Júliu, ktorá nejavila známky života, nakoniec vytiahli z 5-metrovej hĺbky hasiči za pomoci lezeckého materiálu. Podľa informácií TV JOJ, pani Júlia len prednedávnom prepísala rodinný dom, ktorý zdedila po nebohom druhom manželovi, na Tónovho brata.

Podľa vyjadrenia znalca, pani Júlia mala zranenia spôsobené inou osobou. Podozrivého syna previezli do nemocnice, kde ho stráži polícia. Prípad vyšetruje polícia.

Najčítanejšie správy