Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce rozuzlenie obesenia otca so synom!
Zdielať na

Šokujúce rozuzlenie obesenia otca so synom!

Dych vyrážajúca samovražda Petra a Patrika sa postupne začína rozuzľovať!

To, že sa muži naraz obesili na jednom strome, bolo už len východiskom ich beznádejnej životnej situácie. Polícia si myslí, že ich do nej dohnal podnikateľ, u ktorého 50-ročný Peter a jeho o tridsať rokov mladší syn Patrik bývali. Podnikateľa už obvinili z vydierania!

Dych vyrážajúca samovražda otca a syna sa postupne začína rozuzľovať. Ich tragický čin bol dôsledkom bezvýchodiskovej situácie, v ktorej sa nachádzali.

Muži museli nahí behať po dedine, museli si vyberať nevýhodné úvery v nebankovkách. Aj k tomu ich mal nútiť podnikateľ Dionýz, u ktorého bývali zhruba dva mesiace. Podľa našich informácií sa o tom všetkom obaja muži rozpísali v liste na rozlúčku.

Aj keď sa najskôr hovorilo, že sa list, v ktorom by dvaja nebohí muži opísali svoje dôvody odchodu z tohto sveta, nenašiel, opak je napokon pravdou. Jeho nález údajne prekvapil i patológa, ktorý ho pri pitve objavil prilepený na tele Petra.

Podľa našich informácií v ňom píšu aj o tom, ako si z nich podnikateľ urobil tzv. biele kone a aj to, ako sa mal smrťou vyhrážať im aj ich rodine. To všetko, ale aj ďalšie dôkazy viedli políciu k tomu, aby Dionýza obvinila.

Posledné naše informácie hovoria o tom, že podnikateľa len pred niekoľkými hodinami poslal sudca do väzby. V prípade tohto podnikateľa údajne nejde o žiadneho svätca. V minulosti bol už odsúdený za násilnú trestnú činnosť.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy