Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otec so synom sa obesili na jednom strome
Zdielať na

Otec so synom sa obesili na jednom strome

Smutný koniec majú na svedomí pravdepodobne rodinné problémy.

Muži pochádzali z Banskej Štiavnice. Do týchto končín vraj prišli za prácou, ktorú im ponúkol miestny podnikateľ. Práve on ich nakoniec za svojím domom našiel obesených. Dôvodom tragédie boli s najväčšou pravdepodobnosťou rodinné problémy. 

50-ročný Peter a jeho o tridsať rokov mladší syn Patrik bývali v podnikateľovom dome asi dva mesiace. Za prácu dostávali od neho stravu i peniaze. Dnes ráno muž vyšiel z domu a uvidel ich na záhrade. Myslel si, že pozerajú do poľa, tak sa vybral za nimi. Vtedy už ale tušil, že sa niečo stalo. Okamžite im utekal na pomoc, no zachrániť sa mu ich už nepodarilo.

Hovorca KR PZ Trnava Ľuboš Homola uviedol, že na mieste činu zaistili všetky stopy a predbežne vylúčili cudzie zavinenie.

Keďže nezanechali list na rozlúčku, motív ich smrti zostáva zatiaľ záhadou. Aj keď vraj obaja muži mali rodinné problémy, samovražedné sklony údajne nemali. 

Životy si otec a syn zrejme vzali naraz. Laná si uviazali na strome na jednom konári vedľa seba. Spoločne potom skočili z jedného rebríka, čo pripomína rituálnu samovraždu. Polícia čaká na výsledky nariadenej pitvy, ktorá im snáď pomôže celý prípad rozriešiť.

Najčítanejšie správy