Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
NAKA zadržala v rámci akcie Development okrem Rudolfa Kusého aj ďalšie osoby
Zdielať na

NAKA zadržala v rámci akcie Development okrem Rudolfa Kusého aj ďalšie osoby

BRATISLAVA / Národná kriminálna agentúra (NAKA) zadržala v rámci stredajšej protikorupčnej akcie Development okrem dosluhujúceho starostu bratislavskej mestskej časti Nové Mesto Rudolfa Kusého aj ďalšie dve osoby J. P. a A. P. Informovala o tom v tlačovej správe hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Karolína Barinková.

Ako uvádza Denník N, Kusý má byť vyšetrovaný pre podozrenie z korupcie. Podľa zdroja TV JOJ ho v stredu, 16. novembra, hľadali policajti aj na Miestnom úrade Bratislava - Nové Mesto. "Žiaľ, vzhľadom na citlivosť informácií a možné názory na ovplyvňovanie vám k tejto veci nemôžem poskytnúť žiadne stanovisko," napísal prednosta novomestského miestneho úradu Ignác Olexík.

noviny.sk

"V Bratislave v stredu príslušníci NAKA vykonali protikorupčnú akciu s krycím názvom Development. Počas akcie zadržali tri osoby, konkrétne J. P., A. P., R. K. Aktuálne prebiehajú prvotné procesné úkony s cieľom riadneho zadokumentovania trestnej činnosti," informovala Barinková s tým, že bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť.

noviny.sk

"Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nebude Úrad špeciálnej prokuratúry poskytovať žiadne bližšie informácie, aby nedošlo k zmareniu účelu trestného konania," uviedol hovorca Generálnej prokuratúry SR Dalibor Skladan.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy