Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Novorodenca vyhodila z okna študentka
Zdielať na

Novorodenca vyhodila z okna študentka

Mŕtveho novorodenca, ktorého našli pod oknami stredoškolského internátu v Banskej Bystrici porodila 17-ročná študentka

17-ročnú Ľubicu už zadržali muži zákona. Je ťažké si predstaviť, že druháčka učilišťa s útlou postavou dokázala pred všetkými skrývať tehotenstvo a dokonca tajne porodiť. Dievčatko priviedla na svet ešte minulý týždeň v noci, sama na internátnom záchode.

Dievčatko krátko po pôrode zabalila do čiernej igelitky, ktorú našla v smetnom koši. Dieťa potom bez ľútosti vyhodila von oknom. Spadlo z tretieho poschodia na trávnik školského dvora. Zvláštne je, že krvavé stopy na záchode nikomu nepripadali niekoľko dní podozrivé.

Ľubica je podľa učiteľov tiché, nenápadné dievča. Nič podozrivé si na jej správaní nevšimli ani jej kamarátky. Tehotenské bruško skrývala pod voľnými mikinami. Po tajnom pôrode chodila ďalej do školy akoby sa vôbec nič nestalo.

Polícia dnes zverejnila aj výsledky pitvy. Dieťa bolo riadne donosené a po pôrode žilo. Dievča vypátrali na základe krvavých stôp, ktoré našli na stene chodby vedľa jej internátnej izby.

Priznala sa ku všetkému a vyšetrovateľ ju už obvinili z vraždy. O tehotenstve údajne dlho sama nevedela a potom sa ho snažila utajiť pred rodičmi.

Podľa našich informácií nesú Ľubicini rodičia celú situáciu veľmi ťažko. O tom, že je tehotná údajne nič nevedeli. Obvinenú študentku previezli ešte včera večer krátko po výsluchu na psychiatriu do Kremnice.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy