Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zuzane Plačkovej zrušili obvinenie. Pomohol jej paragraf 363
Zdielať na

Zuzane Plačkovej zrušili obvinenie. Pomohol jej paragraf 363

Archívne video

BRATISLAVA / Ako informoval portál Aktuality.sk známej influencerke Zuzane Plačkovej a jej manželovi zrušili obvinenie. Prokurátor Jozef Kandera to urobil na základe paragrafu 363.

Národná kriminálna agentúra 27. septembra 2021 zadržala známu influencerku Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného. Dvojica mala byť údajne zapletená v drogovej trestnej činnosti. Neskôr boli prepustení a stíhaní na slobode. Aktuálne ich obvinenie zrušili. S informáciou prišiel portál Aktuality.sk.

"Generálny prokurátor Slovenskej republiky v zastúpení prvým námestníkom generálneho prokurátora SR Jozefom Kanderom dňa 16. mája 2022 vyhovel návrhu obvinených Z. S. P. a R. S. a zrušil uznesenie o vznesení obvinenia pre drogovú trestnú činnosť a iné, a to z dôvodu, že neboli splnené podmienky na vznesenie obvinenia. Uznesenie bude po jeho doručení procesným stranám a následnej anonymizácii zverejnené na webovom sídle Generálnej prokuratúry SR,“ informoval hovorca prokuratúry Dalibor Skladan.

Zuzana Plačková sú spolu so svojim manželom aktuálne v zahraničí, kde sa o zrušení obvinenia dozvedeli. Na svoj instagram pridala video, na ktorom plače. 

Neskôr pridala vyjadrenie aj v textovej forme. 

​Manžel Plačkovej René Rendy Strausz pridal na instagram fotografiu, ku ktorej napísal, že všetkým odpúšťajú, a že spravodlivosť existuje. 

Instagram

​Správu budeme aktualizovať.

Vyjadrenie Zuzany Plačkovej k obvineniu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy