Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Do auta, v ktorom sa viezli deti, vletel náboj z guľovnice. Poľovník tvrdí, že to bola nehoda pri vyberaní zbrane z auta
Zdielať na

Do auta, v ktorom sa viezli deti, vletel náboj z guľovnice. Poľovník tvrdí, že to bola nehoda pri vyberaní zbrane z auta

Archívne video Archívna reportáž

Turčianske Teplice/ Dolná Štubňa - Až neuveriteľný prípad sa odohral v Turčianskych Tepliciach matke, ktorá v aute viezla svoje dve deti za bieleho dňa vletel do interiéru náboj z guľovnice.

Okno spolujazdca sa roztrieštilo, náboj následne zasiahol palubnú dosku a črepiny matke zranili ruky.

Dve deti vo veku 3 a 7 rokov sa zľakli a začali plakať, ich zranená mama vystúpila z auta a s deťmi v náručí zastavila prvé auto, ktoré išlo okolo. Okoloidúci ľudia začali pomáhať a zavolali záchranárov, aj políciu. Náboj z guľovnice vyšiel z dvora rodinného domu, ktorý je vedľa cesty a kúsok od kúpeľného parku, v ktorom sa denne prechádza množstvo ľudí.

noviny.sk

Majiteľ zbrane, poľovník, ktorý sa práve vrátil z chaty a poľovačky tvrdil, že k výstrelu došlo počas vyťahovania zbrane z auta. Dôchodca sa ale nešiel presvedčiť, kde guľka skončila. Nad nešťastím vyjadril ľútosť. To, že sa niečo stalo sa vraj dozvedel až potom, ako k nemu prišli policajti. Tí ho vypočuli, v policajnej cele neskončil, prepustili ho na slobodu. Tridsaťtriročnú Danu ošetrili na úrazovej ambulancii UNM v Martine a následne ju prepustili do domáceho liečenia.
Viac informácií ako aj to, či už bol dôchodca, ktorý mal byť vlastníkom guľovej zbrane obvinený, budeme aktualizovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy