Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Multiotecko Boris Kollár sa stretne s pápežom Františkom: Berie so sebou aj 10 potomkov
Zdielať na

Multiotecko Boris Kollár sa stretne s pápežom Františkom: Berie so sebou aj 10 potomkov

BRATISLAVA / Návštevu pápeža Františka sleduje s napätím celé Slovensko. Atraktivitu na tom všetkom bezpochyby pridá aj skutočnosť, že záujem o stretnutie s hlavou katolíckej cirkvi prejavil aj predseda parlamentu Boris Kollár - a to spoločne so svojimi 10-timi deťmi.

Súčasťou oficiálneho programu pápeža Františka v pondelok je aj stretnutie s najvyššími ústavnými činiteľmi a ich rodinnými príslušníkmi. Najväčšiu pozornosť si ale rozhodne vyslúžil práve predseda parlamentu a multiotecko Boris Kollár.


Ten totiž oznámil, že na stretnutie so Svätým Otcom chce zobrať aj 10 z celkovo 11-tich svojich detí. „Dnes večer sa mám s mojimi deťmi stretnúť so Svätým Otcom. Deti už tri dni nespávajú. Poobliekali sa, pripravili si doplnky, ktoré musia mať - ako prikrývka hlavy a podobne. Samozrejme, je to veľká radosť,“ neskrýval nadšenie Kollár.

Predseda parlamentu odpovedal aj na to, koľko ratolestí so sebou zoberie: „Desať,“ vyjadril sa multiotecko. Ktoré z detí stretnutie so Svätým Otcom neabsolvuje, Kollár neprezradil. Všetko sa uskutoční dnes na Apoštolskej nunciatúre v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy