Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dôchodkyňa bodla manžela do brucha, útok neprežil
Zdielať na

Dôchodkyňa bodla manžela do brucha, útok neprežil

LUČENEC / V sobotu popoludní došlo k hádke a fyzickému konfliktu medzi staršími manželmi, v byte na sídlisku v Lučenci. Počas konfliktu bodla 71-ročná žena svojho o dva roky staršieho manžela nožom do brucha. Utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Tragédia sa stala v jednom z bytov na lučeneckom sídlisku. Na operačnom stredisku prijali informáciu, že tam leží starší muž, ktorý je v bezvedomí a silno krváca. "O pol druhej, o druhej zavolala policajtov sama manželka," povedal sused. 

"73-ročný muž utrpel bodné poranenie brucha, krvácal, bol v bezvedomí. Na miesto bola okamžite vyslaná rýchla lekárska pomoc," uviedol hovorca operačného strediska ZZS Jozef Minár. Zdravotníci sa muža ešte pokúšali zachrániť. "Napriek kardiopulmonálnej resuscitácii mu záchranári nedokázali pomôcť. Lekár konštatoval úmrtie," uviedol Minár. 

Čo presne sa stalo za dverami bytu vyšetrujú policajti. Podrobnosti prípadu zatiaľ nekomentujú. "Na mieste si celú vec prevzal krajský policajný vyšetrovateľ, ale nakoľko neustále prebiehajú procesné úkony, nebudeme nateraz poskytovať bližšie informácie," povedal hovorca KR PZ B.Bystrica Mário Bóna. 

Z prípadu sú v šoku aj susedia. Starší manželský pár tu býval už roky. Majú dvoch dospelých synov, ktorí ich často navštevujú. "Ja som ho poznal ako normálneho chlapa. Ju som stretával každý druhý deň s taškami dvomi z nákupom" uviedol sused páru. "Ja osobne tu bývam nejaký rok a pol, ja som ich ani nevidela, ani neviem o koho ide. Párkrát bolo niečo počuť, ale pani nám vravela, že oni sa večne hádali. Ale že v ten deň, okolo pol druhej sa to stalo, bolo úplné ticho," vysvetlila situáciu v paneláku susedka. 

Polícia celú vec zadokumentovala a prípad si prevzal krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý vykonáva ďalšie procesné úkony. Z uvedeného dôvodu nebudú nateraz poskytovať žiadne ďalšie informácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy