Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Penzista, ktorý kedysi slúžil v cudzineckej légii, údajne dobil kamaráta tak surovo, že zomrel v nemocnici
Zdielať na

Penzista, ktorý kedysi slúžil v cudzineckej légii, údajne dobil kamaráta tak surovo, že zomrel v nemocnici

RAJECKÁ DOLINA / Žilinská polícia začína riešiť brutálny prípad, ktorý sa, žiaľ, skončil smrťou. Udial sa v Rajeckej doline a vyzerá to tak, že toto nešťastie má na svedomí muž, ktorý je už na penzii.

Obeťou tohto prípadu sa stal 56-ročný Vladimír z Rajeckých Teplíc. Podľa našich informácií Vlado najprv popíjal v krčme a potom išiel ku svojmu staršiemu kamarátovi, ktorý býva v chate v lese. Krátko na to museli do tejto rekreačnej oblasti vyraziť policajti. "Sme prijali oznámenie o zranenom mužovi v chatovej oblasti v katastri obec Zbyňov, okres Žilina," informoval policajný hovorca Radko Moravčík.

Podľa nášho zdroja dôchodca Vladimíra surovo zbil. "Muž utrpel ťažké poranenia hlavy. Záchranári ho museli vzhľadom na jeho vážny zdravotný stav uviesť do umelého spánku a do nemocnice bol transportovaný do nemocnice," uviedla hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. Následne však po prevoze zomrel.

Pochopiteľne, vzhľadom na to, že polícia je len na začiatku vyšetrovania podáva k tejto tragédii zatiaľ iba strohé informácie. "Vykonávame všetky potrebné prvotné procesné úkony a opatrenia v zmysle trestného poriadku počas ktorých sme zadržali 64-ročného muža," podotkol policajný hovorca Moravčík.

Tento zadržaný penzista viacerým ľuďom, ktorí ho poznajú povedal, že v minulosti dlhé roky slúžil  ako vojak v cudzineckej légii. "S cieľom zistenia presnej príčiny smrti muža bola nariadená pitva," uzavrel policajný hovorca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy