Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Predajne Terno a KRAJ dlhodobo zlacňujú viac ako 400 produktov
Zdielať na

Predajne Terno a KRAJ dlhodobo zlacňujú viac ako 400 produktov

Zdroj: SITA

INZERCIA / Spoločnosť TERNO real estate, pod ktorú patria obchody Terno a KRAJ, chystá pre svojich zákazníkov potešujúcu novinku. Viac ako 400 produktom dlhodobo zníži ceny.

Znižovanie cien sa bude týkať drogérie, kozmetiky a hygienických potrieb. V priemere pôjde o viac ako 15-percentné zlacnenie produktov. Zmena bude aktuálna od 10. mája v predajniach Terno a KRAJ.

„Hoci sa predajne Terno a KRAJ profilujú ako potravinové reťazce, chceme zákazníkom ponúknuť výhodne ceny aj na doplnkový nepotravinový tovar každodennej potreby. Naším cieľom je, aby sme sa aj v tomto segmente stali prvou voľbou zákazníka. Tento krok vnímame ako benefit pre zákazníkov vo väčších mestách, kde nájdu výhodnú ponuku a rýchly nákup na jednom mieste pod jednou strechou. V menších dedinských predajniach chceme šetriť ľuďom čas dochádzaním do špecializovaných predajní s drogériou,“ uviedol riaditeľ nákupu TERNO real estate Martin Mašeja.

V minulom roku už spoločnosť dlhodobo znížila ceny potravín. Išlo o viac ako 800 produktov. Medzi zlacneným sortimentom bola aj široká ponuka výrobkov od poctivých slovenských dodávateľov. Zlacneli napríklad mliečne a pekárenské výrobky, trvanlivé potraviny, bio produkty, minerálne vody, zmrzlina či slovenské vína.

„Zmeny procesov a optimalizácia sortimentu v kombinácii s expanziou našej siete, ako aj zvýšenie produktivity, nám umožňujú pristúpiť k tomuto kroku,“ dodal Martin Mašeja.

Extra zľavy a akcie sú aj naďalej pripravené pre držiteľov vernostných kariet. Vďaka karte môžu zákazníci každý týždeň vo vyhradené dni nakupovať vybrané druhy tovarov až s 20-percentnou zľavou v porovnaní s bežnými cenami. Vďaka plošnému a dlhodobému zníženiu cien tak držitelia kariet nakúpia omnoho lacnejšie.

Najčítanejšie správy