Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tomu sa povie originálne testovanie: Takto budú prebiehať "Výterové slávnosti" pre najmenších
Zdielať na

Tomu sa povie originálne testovanie: Takto budú prebiehať "Výterové slávnosti" pre najmenších

Archívna reportáž

VEĽKÉ ROVNÉ / Testovanie na koronavírus neobchádza ani tých najmenších. Už v sobotu 13. novembra od ôsmej hodiny rána si to vyskúšajú aj v Základnej škole s materskou školou Slovenského učeného tovarišstva vo Veľkých Rovniach. A že to bude stáť za to, presvedčili kompetentní rovno na svojom profile na Facebooku. Pozrite, na tú originálnu pozvánku!

Organizátori nazvali akciu skutočne originálne. Pôjde o takzvané "Výterové slávnosti". Ako uviedli na sociálnej sieti, testovanie sa uskutoční v priestoroch telocvične Základnej školy s materskou školou Slovenského učeného tovarišstva vo Veľkých Rovniach. "Od 8:00 do 20:00 hodiny sa pre veľký úspech uskutočnia 6. Výterové slávnosti. Jediné oficiálne miesto na stretnutie s priateľmi," napísali na Facebooku.

Pri vstupe dostanú záujemcovia uvítací dezinfekčný "drink" na ruky, dva lístky na tombolu a ako bonus čaká všetkých na záver aj jedno milé prekvapenie. "Pripravené sú tiež hry ako - prejdi labyrintom, hádaj, kto sa skrýva pod maskou," priblížili organizátori. Ako ďalej informovali, medzi zúčastnenými nebudú chýbať ani zdravotníci vo fašiangových kostýmoch. "Tí vám predvedú metódu paličkovania," doplnili ďalej.

Prestávky medzi testovaním budú prebiehať v čase od 11:30 do 12:45 a 16:00 až 16:45. "Účinkovať budú zdravotníci a dobrovoľníci z našej obce. O zábavu sa postarajú aj vybraní občania. Tešíme sa na Vás," dodali na záver kompetentní.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3800647346645426&id=259304830779713

Súvisiace články

Najčítanejšie správy