Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vdova po Milanovi Lučanskom vypovedala na polícii spolu s dvomi synmi viac ako štyri hodiny
Zdielať na

Vdova po Milanovi Lučanskom vypovedala na polícii spolu s dvomi synmi viac ako štyri hodiny

POPRAD / Viac ako štyri hodiny trval výsluch vdovy po Milanovi Lučanskom a ich dvoch dospelých synov. Aby nemuseli cestovať až do Košíc, vyšetrovateľ policajnej inšpekcie vyhovel prosbe právneho zástupcu rodiny a vypočúval ich v Poprade.

Lučanská mala podľa informácií TV JOJ hovoriť o komunikácii medzi ňou a jej manželom. Stále je presvedčená o tom, že nešlo o samovraždu. S novinármi zatiaľ nekomunikovala. Do budovy súdu prišli Lučanská so synmi v sprievode svojho právneho zástupcu. K výpovedi ich predvolal vyšetrovateľ. Hlavným bodom výpovede mali byť decembrové dni minulého roka. Všetci traja vypovedali osobitne. 

Vdova po Lučanskom ani synovia hovoriť s médiami nechceli. Ich právny zástupca, Miroslav Radačovský prezradil, že počas výpovedí boli vyslovené aj nové kľúčové skutočnosti. "Skutočnosti, ktoré povedali budú predmetom ďalšieho vyšetrovania," povedal Radačovský. Ku konkrétnym skutočnostiam či dôkazom sa vyjadriť nechcel, aby nezmaril vyšetrovanie. Vyjadril sa, že rodina stratu berie veľmi ťažko a má právo na náhradu škody, ktoré si aj uplatní. 

Milan Lučanský spáchal samovraždu 30. decembra 2020 vo väznici v Prešove. Potom, ako sa obesil na teplákovej bunde. Posledná rozlúčka sa uskutočnila 8. januára v rodnej Štrbe. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy