Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dráma v Liskove: Vnuk mal v dome dobodať svoju starú mamu. Polícia ho už našla
Zdielať na

Dráma v Liskove: Vnuk mal v dome dobodať svoju starú mamu. Polícia ho už našla

LISKOVÁ / V Liskovej v okrese Ružomberok mal v utorok okolo druhej popoludní vnuk dopichať svoju starú mamu. Podľa miestnych pracovala ako zdravotná sestra. Teraz leží vo veľmi vážnom stave v ružomberskej nemocnici. Polícia už možného útočníka vypátrala.

V dome v Liskovej sa v utorok odohrala dráma. "Pani bola veľmi milá, aktívna dochodkyna, každý ju poznal ako pani pohodovú," povedal starosta obce Jozef Murina. Podľa miestnych mal na svoju starú mamu zaútočiť práve jej vnuk, ktorý s ňou býval v jednom dome. Telo starenky malo byť dopichané a podľa informácii TV JOJ po incidente vnuk utiekol. "Včerajšia udalosť nás veľmi poznačila, prekvapení boli z toho viacerí spoluobčania," dodal starosta.  Na mieste bol aj vyšetrovatel krajského riaditeľstva, ktorý vykonal procesné úkony. 


"Veľmi milá, zlatá v pohode. Nikto nevie, čo sa mohlo stať v jeho hlave," skonštatoval miestny obyvateľ Liskovej. Polícia podozrivého vnuka mala už po niekoľkých hodinách v rukách a vyšetrovatel voči mladíkovi vzniesol obvinenie pre obzvlášť závažný zločin. Polícia vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebude k veci poskytovať bližšie informácie.

Starú mamu vo veľmi zlom stave previezli do Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku. "Zdravotný stav pacientky je aj naďalej vážny, ale nateraz stabilizovaný," informovala hovorkyňa ružomberskej nemocnice Petra Dišková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy