Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragédia v Leviciach: V byte našli dobodanú ženu
Zdielať na

Tragédia v Leviciach: V byte našli dobodanú ženu

LEVICE / V Leviciach našli policajti zavraždenú 45ročnú ženu. Krátko potom skončil v putách jej syn. Podľa informácií televízie JOJ, mal vlastnú matku napadnúť kuchynským nožom. Susedia videli stopy krvi aj na chodbách paneláku.

K vražde došlo v paneláku v Leviciach. Obeťou sa stala 45 ročná Andrea, ktorá mala na tele viaceré bodné rany. Doma bola so synom a otec rodiny bol podľa suseda v práci. Suseda nám zas povedala, že počula krik, ten tam podľa jej slov bol viac krát aj v minulosti, len teraz sa jej to zadalo úplne iné.  "Som počula ako niečo strašne búcha a ona strašne kričala. No napadne vás, že sa toto mohlo stať. Kričala alebo také voľačo," opísala situáciu suseda.


Už zakrátko suseda videla z balkóna, ako syn nebohej sedí na lavičke pred panelákom. Počula, že sa sám so sebou rozpráva. To, že je mama Andrea mŕtva netušila. "On sedel na lavičke pod stromom a kričal, že Andrejka už si so svojím anjelikmi. Vôbec mi to nedávalo zmysel," dodala.



Podľa informácií televízie JOJ po ohavnom čine syn zavolal na 112 a povedal čo urobil. Polícia išla všetko preveriť a zasahovali tam aj záchranári. V byte našli dobodanú ženu. Vyšetrovatelia, zaistil aj vražednú zbraň má ísť o kuchynský nôž. Zakrátko z paneláku vyviedli v putách aj 30 ročného syna. "V byte bola zaistená zbraň bodno-rezného charakteru. Nitriansky krajský vyšetrovateľ začal vyšetrovanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," povedala policajná hovorkyňa Viktória Borloková.

Viacerí susedia nám povedali, že syn mal problémy s alkoholom a mal byť aj na liečení. "Videl som ho párkrát pred vchodom tu posedával a popíjal," uviedol miestny. Policajti  na mieste zaistili stopy a okolnosti prípadu vyšetrujú.


Súvisiace články

Najčítanejšie správy